Advieslijsten

Advieslijsten

Verschillende doelgroepen vragen om verschillende leessuggesties. Dat klinkt logisch, maar kan nog best veel werk zijn. Onze Advieslijsten bieden uitkomst.

Anneke Enderink - Persoonlijke ontwikkeling

Anneke Enderink

Heb je vragen?
Neem contact op met Anneke Enderink
Neem contact op

Meer informatie

Vrijwel elke Bibliotheek kampt met krappe bezettingen en veel taken. Prettig dus, als je soms wat werk uit handen kunt geven. Dat kan, met de advieslijsten van ProBiblio. Deze zijn volledig toegespitst op de betreffende doelgroep, of het nu volwassenen zijn of de allerkleinsten. Dat is niet alleen handig in de dagelijkse bibliotheekpraktijk, maar vormt ook een goede binnenkomer bij netwerkpartners zoals het onderwijs. 

Zo leveren we vier keer per jaar leestips voor drie verschillende leeftijdsgroepen: Tom & Pippo voor Peuters en kleuters, Matilda presenteert voor kinderen van 6 tot 12 jaar, en Boekengasten voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld advieslijsten voor gesproken boeken. Zo kun je je klanten optimaal (blijven) bedienen – en wie weet, brengen we je nog op een nieuw idee... Informeer eens!

Meer weten?

Bel of mail Anneke Enderink!
Onze expert op het gebied van Advieslijsten

Anneke Enderink

Anneke Enderink

023 55 46 286

Wil je teruggebeld worden?

Vul hier je e-mailadres of telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.