Applicatiebeheer automatiseringssysteem

Applicatiebeheer automatiseringssysteem

Een goed functionerend automatiseringssysteem is de ruggengraat van een Bibliotheek. Ons bibliotheekautomatiseringssysteem Wise kent vele functionaliteiten en producten en kan je daardoor een hoop werk en kopzorgen besparen.

 

Gillmar Tjie-A-Njiem - Versterken culturele infrastructuur

Gillmar Tjie-A-Njiem

Heb je vragen?
Neem contact op met Gillmar Tjie-A-Njiem
Neem contact op

Meer informatie

Bovendien hebben bibliotheekleden dankzij dit systeem toegang tot een centrale catalogus met alle titels van de ruim 230 aangesloten Bibliotheken in het ProBiblio-netwerk. En met behulp van de nieuwste technieken kunnen ze ook na sluitingstijd gebruikmaken van de verschillende diensten. 

Onze Wise, schoolWise en ticketWise experts adviseren, leveren en beheren een stabiel en consistent bibliotheekautomatiseringssysteem. De licentie, hosting en het beheer worden voor je verzorgd, wat de continuïteit van het systeem waarborgt. En omdat de diverse werkzaamheden centraal worden uitgevoerd, is het ook nog eens kostenbesparend. We kunnen bovendien medewerkers trainen, migraties begeleiden, of bijvoorbeeld allerlei statistische informatie leveren. Van parameterbeheer tot floating collecties of het inrichten van iDeal: we draaien onze hand er niet voor om. Informeer eens!

Meer weten?

Bel of mail Gillmar Tjie-A-Njiem!
Onze expert op het gebied van Applicatiebeheer automatiseringssysteem

Gillmar Tjie-A-Njiem

Gillmar Tjie-A-Njiem

Wil je teruggebeld worden?

Vul hier je e-mailadres of telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.