De Bibliotheek op school Digitaal Portaal

De Bibliotheek op school Digitaal Portaal

Met het Digitaal Portaal hebben scholieren – in basis- en voortgezet onderwijs – hun eigen leerplekje in de digitale wereld. Het betere hokjesdenken, zogezegd.

 

 

Marianne Bos - Jeugd & onderwijs

Marianne Bos

Heb je vragen?
Neem contact op met Marianne Bos
Neem contact op

Meer informatie

Leerlingen kunnen op school gebruikmaken van een speciaal digitaal leerlingportaal. Hier kunnen ze boeken lenen en reserveren, en informatie uit geselecteerde bronnen halen, bijvoorbeeld voor werkstukken. Ze vinden er een uitgebreide zoekmachine, de mogelijkheid om een leeslogboek bij te houden en een eigen pagina boordevol gegevens. Ook hebben ze toegang tot websites en filmpjes, gericht op hun eigen leeftijd. Docenten kunnen de leesresultaten van de leerlingen volgen en statistieken bijhouden. 

ProBiblio ondersteunt de systemen die aansluiten op het Wise-bibliotheeksysteem: schoolWise voor het basisonderwijs, en mediatheekWise voor het voortgezet onderwijs. Met dit systeem, opgezet in het kader van de Bibliotheek op school, begeleidt de Bibliotheek de jeugd maar liefst van 4 tot 18 jaar. ProBiblio ondersteunt Bibliotheken daarbij, zowel inhoudelijk als in het applicatiebeheer. Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs!

Meer weten?

Bel of mail Marianne Bos!
Onze expert op het gebied van De Bibliotheek op school Digitaal Portaal

Marianne Bos

Marianne Bos

0235546290

Wil je teruggebeld worden?

Vul hier je e-mailadres of telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.