Klant en marktanalyse

Klant en marktanalyse

Elke organisatie opereert op een bepaalde markt. Met klanten, potentiële klanten en concurrenten. Maar hoe goed ken je die markt eigenlijk?

 

Marion Romein - Versterken culturele infrastructuur

Marion Romein

Heb je vragen?
Neem contact op met Marion Romein
Neem contact op

Meer informatie

Een Bibliotheek is niks zonder haar leden. Maar wie zijn dat precies, en welke behoeften hebben ze? Waar vind je nieuwe leden? Blijven ergens kansen liggen? Een markt- en klantanalyse kan bij al deze vragen uitkomst bieden. Het vergroot het inzicht in het huidige ledenbestand van een Bibliotheek, in mogelijke nieuwe doelgroepen en in het verzorgingsgebied. En dat maakt het een stuk makkelijker om beslissingen te nemen op basis van objectieve cijfers. 

Niet de kennis of mankracht in huis voor een dergelijke analyse? Schakel ProBiblio in! Onze experts analyseren klantgegevens en spreidingsgebied op basis van externe bronnen zoals het CBS, en verzorgen rapportages op maat. We combineren dat eventueel met een marketingplan, zodat de opgedane kennis direct toegepast kan worden. Dat maakt de markt niet alleen inzichtelijker, maar ook toegankelijker. Neem eens contact op!

Meer weten?

Bel of mail Marion Romein!
Onze expert op het gebied van Klant en marktanalyse

Marion Romein

Marion Romein

06 10 92 91 78

Wil je teruggebeld worden?

Vul hier je e-mailadres of telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.