Leeskringkoffers

Leeskringkoffers

Een van de meest gewaardeerde diensten die een Bibliotheek kan aanbieden, zijn boeken voor leeskringen. Toch kan dit best een belasting vormen. De Leeskringkoffers van ProBiblio bieden uitkomst.

Carla Kouwen - Persoonlijke ontwikkeling

Carla Kouwen

Heb je vragen?
Neem contact op met Carla Kouwen
Neem contact op

Downloads

Let op: Gebruik Chrome als browser om het bestelformulier in te vullen. Gebruik je Windows Edge of Firefox, sla dan eerst het formulier op en vul het daarna in.

Meer informatie

Natuurlijk kun je als Bibliotheek zelf gaan zitten zoeken, verzamelen en rapen. Dat vergt een hoop tijd en is bovendien een flinke aanslag op de collectie en het netwerk. De Leeskringkoffers van ProBiblio verhelpen dat. 

Leeskringen maken hun titelkeuze op basis van de Boekenlijst voor leeskringen. ProBiblio inventariseert de aanvragen voor je, en levert de gepakte koffers op het gewenste moment bij de Bibliotheek af. Elke leeskringkoffer bevat zeven exemplaren van dezelfde titel, plus achtergrondinformatie over boek en auteur. Als Bibliotheek onderhoud je zelf het contact met de leeskringen en verzorg je de uitleen en inname van de koffers.

Let op: Kun je het bestelformulier niet invullen? Gebruik dan Chrome als browser.
Gebruik je Windows Edge of Firefox, sla dan eerst het formulier op en vul het daarna in.

Leeskringkoffers kunnen overigens ook heel handig zijn in het werk met laaggeletterden. Daarvoor hebben we speciale koffers met Eenvoudig-lezen-boeken. Pak ook een koffer!

Meer weten?

Bel of mail Carla Kouwen!
Onze expert op het gebied van Leeskringkoffers

Carla Kouwen

Carla Kouwen

023 55 46 175

Wil je teruggebeld worden?

Vul hier je e-mailadres of telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.