Advertentieteksten Nederland Leest 2018

Advertentietekst 1

 

Nederland Leest over voeding: we zijn wat we eten

 

In november verslinden we boekenkasten… We lezen over koken, cultuur en lifestyle, voedingstechnologie en milieu. De Bibliotheek [naam] staat van 1 tot en met 30 november namelijk in het teken van Nederland Leest en dit jaar is het thema Voeding!

 

Gedurende de maand november zijn er allerlei smakelijke en gezellige activiteiten in jouw Bibliotheek, voor jong en oud, dus loop gerust een keertje extra binnen! Bekijk wat er allemaal te doen is in onze agenda. Natuurlijk zien we je ook buiten Nederland Leest graag in de Bibliotheek. Er zijn zoveel prachtige boeken en er is nog veel meer te beleven!

 

 

Advertentietekst 2

 

Beleef Nederland Leest, een Bibliotheek vol activiteiten

 

Van 1 t/m 30 november staat de Bibliotheek [naam] in het teken van voeding, het thema van Nederland Leest 2018! We lezen en beleven koken, cultuur en lifestyle, voedingstechnologie en milieu. Kom langs tijdens Nederland Leest en lees (en eet) met ons mee!

 

Maar dat is niet alles! Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de Bibliotheek te verkrijgen is. Een heerlijk boekje vol sappige verhalen van vijf specialisten. Het is fictie en non-fictie, met de nodige verfrissend informatieve passages en een zoete afsluiter.

 

Bekijk wat er te doen is van 1 t/m 30 november  [URL webpagina]

 

 

 

Advertentietekst 3

 

Jouw gratis boek ligt klaar in de Bibliotheek […]

 

Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de Bibliotheek te verkrijgen is van 1 tot en met 30 november. Een heerlijk geschenk, vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter.

 

En natuurlijk kun je in deze periode ook genieten van activiteiten die de Bibliotheek [naam] organiseert. Wat dacht je van [activiteit]? Of [activiteit]? Wij schenken graag een kop koffie of thee. Bekijk het programma.

 

Meer over Nederland Leest 2017 bij de Bibliotheek [URL webpagina]