Twitch-stream Digitale geletterdheid: Safer Internet Day en de Media Ukkie Dagen

Twitch-stream Digitale geletterdheid: Safer Internet Day en de Media Ukkie Dagen

In 2022 Twitchen we gewoon door. Tijdens deze Twitch gaan we in op de Safer Internet Day die plaatsvindt in februari en werpen we een blik op de Media Ukkie Dagen.

Naast deze 2 onderwerpen hebben we nog een verrassing voor jullie. In 2022 gaat Twitch namelijk op tour! Tijdens Twitch on Tour streamen we elke keer vanuit een andere bibliotheek. Vind jij het  leuk om tijdens een Twitch iets te vertellen over een lopend project, de parel van jullie bibliotheek, of misschien wel iets heel anders? Neem dan contact op met Aniek van Son en wie weet zijn we de volgende keer wel bij jou in de bibliotheek te vinden! 

Een stream volgen is heel eenvoudig. De stream van het team digitale geletterdheid vind je op www.twitch.tv/probibliodg (let op: nu zie je nog niks, maar op 11 januari is de stream direct in beeld). Om de stream te volgen heb je geen account nodig, alleen als je mee wilt praten via de chat moet je een gratis account aanmaken. Daarnaast ben je zelf niet in beeld, maar zie je alleen de stream die wij uitzenden!

Wist je dat je de stream ook heel goed op de achtergrond kan laten draaien? Dus zet die stream aan, doe die oortjes in, laat je overspoelen met informatie en luister mee! Kan je niet op 11 januari? Kijk dan de stream on demand terug op onze website!

Op 11 januari gaan we rond 14.25 uur online en om 14.30 uur zullen we echt beginnen! Tot dan.

 

Meer agenda-items