Workshop Werk heeft het pand verlaten

Workshop Werk heeft het pand verlaten

Welke lessen kunnen we trekken na meer dan een jaar thuiswerken in tijden van corona? En hoe kan je werk organiseren in het post corona tijdperk?

HR-wetenschapper Kilian Wawoe van de Vrije Universiteit in Amsterdam deed onderzoek naar samenwerken en het kantoor ná corona. Hij vroeg het na bij meer dan 7000 mensen in onder andere Nederland en België. Het onderzoek laat zien dat het mogelijk is om veel vaker op afstand te werken en dat files in de toekomst tot een minimum beperkt kunnen worden. Maar dan moeten er goed doordachte plannen worden gemaakt over het werken op kantoor.

Inhoud

In deze workshop 'Werk heeft het pand verlaten' praat Kilian Wawoe je bij over het onderzoek naar werken op afstand en de ervaringen tijdens de lockdown. Daarnaast geeft hij praktische tips over werken ná corona, zodat jij goed beslagen kan bouwen aan een toekomstbestendige organisatie.

Meld je aan voor 4 januari via de button aan de rechterzijde.

Vragen

Neem voor meer informatie contact op met Fabienne Mokken, tel.06-40207081

Aanmeldingsvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 4 januari 2022. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen €36,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na dinsdag 4 januari 2022 brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items