Online bijeenkomst vrijwilligerscoördinatoren

Online bijeenkomst vrijwilligerscoördinatoren

Op dinsdag 17 januari 2023 van 10.00 tot 11.00 uur organiseert Probiblio weer een online bijeenkomst voor vrijwilligerscoördinatoren. Ben je geen vrijwilligerscoördinator maar werk je wel met vrijwilligers, dan ben je ook van harte welkom!

Deze bijeenkomst is bedoeld om in contact met elkaar te blijven, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Tijdens de bijeenkomst behandelen we onderwerpen waar jullie zelf behoefte aan hebben en die jullie zelf inbrengen.

Over welk onderwerp zou jij het graag willen hebben? Heb jij een vraag? Of wil je graag horen hoe andere vrijwilligerscoördinatoren zaken aanpakken of waar zij tegenaan lopen? Laat ons weten over welk onderwerp jij graag het gesprek aan zou gaan door vooraf een mail te sturen (uiterlijk 10 januari) naar Fabienne Mokken (fmokken@probiblio.nl).
Vanuit Probiblio stellen wij een agenda samen op basis van jullie input.

Heb je geen specifieke vragen? Haak gerust aan, luister en praat mee!

Graag ontvangen wij jouw inschrijving uiterlijk 10 januari via dit inschrijfformulier.

Let op: We werken voor deze bijeenkomst met een nieuwe methode van inschrijven, de link naar het inschrijfformulier verwijst naar de websitepagina evenementen.probiblio.nl. Het voordeel hiervan is dat je de volgende keer bij een inschrijving voor een evenement van Probiblio niet meer al je gegevens hoeft in te vullen, maar dat je ervoor kan kiezen om in te loggen en via je account kan aangeven voor welke bijeenkomst je je opgeeft.

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Vragen

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Fabienne Mokken, tel 06 40 20 70 81 of Maaike Verhoeven, tel. 06 36 22 33 99.

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 10 januari 2023 via het inschrijfformulier. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom.

Meer agenda-items