Bezoek KUBUS Permeke (tweedaagse reis), België

Bezoek KUBUS Permeke (tweedaagse reis), België

Van harte nodigen we jullie uit voor een feestelijke 2-daagse naar België. KUBUS, de eerste jongerenbieb voor & door jongeren zelf viert haar openingsfeest in Antwerpen en daar willen we bij zijn!

Hier vind je de sfeerimpressie van onze Hiphopinjebieb LIVE middag in Rotterdam door Lotte Kok en de PDF van Story of my life: 11 impactverhalen van jongeren door Quardin, Bibliotheek Rotterdam en Probiblio.

Voorts de uitnodiging voor KUUBFEST en het artikel over het ontstaan van KUBUS voor publicatie in Meta, het Belgische Bibliotheekblad.

Programma (onder voorbehoud)

Vrijdag 24 februari ‘23

  • 12.00 aankomst in Gent, bezoek aan Bibliotheek De Krook en liquid lunch bij BookznBooze
  • 18.00 aankomst in Antwerpen, inchecken NH Hotel, etentje
  • Avondprogramma KUBUS

Zaterdag 25 februari ‘23

  • Gezamenlijk ontbijt NH Hotel
  • Deelname dagprogramma KUBUS
  • Terugreis zaterdagavond of zondag, naar keuze.

Kosten

Alle deelnemers (max 20) reizen op eigen gelegenheid naar Gent en daarna naar Antwerpen en zaterdag (of zondag) terug naar Nederland. Hotelkosten zijn € 150,00 voor een single kamer & ontbijt op eigen kosten per bibliotheek, mogelijkheid tot (privé) boeken voor 2 nachten.

Probiblio verzorgt het programma en 2x lunch en diner in Gent en Antwerpen. De hotelkosten (1 nacht) worden achteraf aan jouw bibliotheek gefactureerd.

Graag horen we deze week per kerende post of je van de partij bent en of je op eigen kosten ook de extra overnachting wil! Daarna ontvang je een mail met alle nadere gegevens.

Geef je aanmelding door voor 28 januari aan Karen Bertrams

Meer agenda-items