Eerste werkatelier jongeren en basisvaardigheden: op ontdekking!

Eerste werkatelier jongeren en basisvaardigheden: op ontdekking!

Het vergroten van basisvaardigheden van jongeren is een steeds belangrijker thema binnen bibliotheken. Daarom gaan we in 2022 in verschillende werkateliers aan de slag met dit onderwerp. Is dit een thema waarin jij kansen ziet en (meer) werk van zou willen maken? Sluit dan aan en doe mee!

Tijdens een werkatelier gaan we in gesprek, verkennen we kansen, bundelen we expertise, werken we samen met jongeren en maken we een vertaalslag vanuit huidige succesvolle dienstverlening, zoals het Taalhuis of het IDO, naar een jonger publiek. Op donderdag 3 februari 2022 trappen we af met het eerste digitale werkatelier: op ontdekking. : We zoomen dan in op de doelgroep en vormen concrete antwoorden op de vraag wat jongeren en basisvaardigheden met elkaar te maken hebben.

Zien we je dan?

We ontvangen jouw inschrijving graag via de button aan de rechterzijde.

Vragen

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Josja Pieterse en Floor Banning.

Aanmeldingsvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 27 januari 2022. Deelname voor bibliotheekorganisaties is kosteloos vanwege subsidie.  Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 27 januari 2022 brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items