Bijeenkomst titellijst vmbo

Bijeenkomst titellijst vmbo

Moet jij collectie voor een vmbo-school samenstellen en vind je het lastig waar te beginnen? Maak dan gebruik van de titellijst vmbo die je kunt vinden op het Jongerendossier. Wij helpen je graag op weg tijdens een onlinebijeenkomst op woensdag 12 april. Centraal staan de vragen: Hoe voer je met een school een goed gesprek over de collectie en hoe gebruik je deze lijst daarbij.

Deze online bijeenkomt is bedoeld voor zowel collectioneurs als specialisten vo die collecties samenstellen voor het voortgezet onderwijs. Dus als jij meer wilt weten over het toepassen van de titellijst vmbo dan ben je van harte welkom.

Informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Lotte de Ruiter, Adviseur voortgezet onderwijs, via: lderuiter@probiblio.nl of Kathinka de Klerk, Collectiespecialist, via: kdklerk@probiblio.nl 
Kijk voor informatie over de lijst op onze web-pagina Jongerendossier.

Inschrijfvoorwaarden
Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland, deelname voor deze organisaties is kosteloos. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. 

 

Meer agenda-items