Informatiebijeenkomst keurmerk vrijwillige inzet Goed Geregeld

Informatiebijeenkomst keurmerk vrijwillige inzet Goed Geregeld

Vrijwilligers zijn een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering van de bibliotheek, de inzet van vrijwilligers groeit hard en de rol van vrijwilligers verandert. Daarom is het van groot belang om de inzet van vrijwilligers in de organisatie goed te regelen. Het keurmerk Goed Geregeld helpt je hierbij en draagt uit dat jouw organisatie zaken goed op orde heeft.

Wat houdt dit keurmerktraject precies in?

Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we je alle ins en outs over het keurmerk: hoe ziet het traject er precies uit, wat zijn de investeringen die je doet en wat brengt het keurmerk jouw organisatie?

Samen met Goed Geregeld adviseurs van het NOV, de organisatie die dit keurmerk verstrekt, vertellen we je er alles over. Je maakt kennis met de gedachtegang van het keurmerk en leert waarom het de moeite waard is dit traject te doorlopen en het keurmerk te behalen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over het keurmerk Goed Geregeld. Eerdere aanmelding in de projectenetalage is niet vereist.

Graag ontvangen wij jouw inschrijving uiterlijk 27 maart.

Vragen

Neem voor meer informatie contact op met Fabienne Mokken, tel. 06 40 20 70 81, of Maaike Verhoeven, tel. 06 36 22 33 99.

Bekijk ook deze informatie: Vrijwilligerspagina en Website NOV.

inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijven is mogelijk tot 27 maart 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.  

Meer agenda-items