Bijeenkomst Digitale geletterdheid primair onderwijs - online

Bijeenkomst Digitale geletterdheid primair onderwijs - online

Werk jij vanuit de bibliotheek samen met het primair onderwijs op het gebied van digitale geletterdheid? De ondersteuning die Probiblio biedt op het gebied van digitale geletterdheid voor primair onderwijs ziet er dit jaar anders uit. Tijdens deze online bijeenkomst lichten we toe wat je dit jaar van ons kunt verwachten.

Voor wie?

Deze informatie bijeenkomst is bedoeld voor specialisten onderwijs en/of digitale geletterdheid en lab-out-of-the-box gebruikers. De lab-out-of-the-box leskisten zullen met ingang van het schooljaar 2023/2024 definitief stoppen. De huidige ontwikkelingen in het onderwijs biedt de bibliotheek veel kansen voor het opzetten van een duurzame en structurele samenwerking. Wij zien dat de Lab-out-of-the-box leskisten met veel plezier worden gebruikt, maar te weinig zorgen voor borging van digitale geletterdheid in de bibliotheek en het onderwijs. In gesprekken die we met jullie hebben gevoerd, hebben we veel behoeftes en wensen meegekregen. Deze input hebben wij gebruikt bij het herzien van onze dienstverlening.

Programma

We starten met een toelichting van de activiteiten en acties die bij ons op de planning staan. Er is gelegenheid om je vragen te stellen. Tot slot licht adviseur digitale geletterdheid Erik Reuvers toe welke voorwaarden binnen jouw bibliotheek bijdragen aan borging en kwaliteit. 

Schrijf je in voor 10 april!

Vragen

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Marloes Manshanden, adviseur digitale geletterdheid.

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 10 april 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega.

Meer agenda-items