Regioworkshops VOB merkstrategie

Regioworkshops VOB merkstrategie

Afgelopen jaar heeft de marketingcommissie van de VOB een nieuwe merkstrategie ontwikkeld.

Om marketing- en communicatiemedewerkers van alle bibliotheken uit deze regio te ondersteunen bij het in de praktijk brengen van de nieuwe strategie, organiseert de marketingcommissie samen met Probiblio twee digitale regioworkshops. We zullen hierin praktische informatie geven, al jullie vragen beantwoorden en concreet oefenen met een aantal handvatten. Ook als je al een eigen positionering hebt, is het nuttig om bij een workshop aanwezig te zijn.

De twee regioworkshops vinden plaats via MS Teams op dinsdag 20 april van 13.00-15.30 uur en donderdag 22 april van 09.30-12.00 uur. Beide workshops zijn inmiddels volgeboekt, nieuwe inschrijvingen komen op een reservelijst. 

We zien je inschrijving graag tegemoet.

Meer over de merkstrategie

Begin 2021 werd de nieuwe VOB merkstrategie gepresenteerd. Heb je de presentatie gemist en/of kun je niet bij de regioworkshop zijn? Bekijk dan de slides van de presentatie terug en klik hier om de merkgids in te zien.

Vragen

Neem contact met ons op via marketingadvies@probiblio.nl

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega.

Meer agenda-items