Collectiedag Netwerk Collectie Noord- en Zuid-Holland

Collectiedag Netwerk Collectie Noord- en Zuid-Holland

Tijdens deze collectiedag kan je met andere collectiespecialisten kennis uitwisselen over verschillende collectieonderwerpen, zoals diversiteit en inclusie en metadata.

Afgelopen jaar hebben we de inbreng en de uitkomsten van de werkgroepen als zeer waardevol ervaren. Graag geven wij hier een vervolg aan!

Het programma omvat een gastspreker, een lekkere lunch en ruimte om bij te praten. De uitkomsten van de dag worden aan het einde met elkaar gedeeld. Ook is er tussendoor ruimte om bij te praten.

Schrijf je in voor 3 mei!

Vragen

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Cees Kremer, collectieadviseur, of het team Collectieadvies.

Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- Zuid-Holland is kosteloos. inschrijven is mogelijk tot 3 mei 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. 

Meer agenda-items