Inspiratie- en werksessie DigiSnacks

Inspiratie- en werksessie DigiSnacks

Hoe zet je de DigiSnacks in? Hoe doen andere bibliotheken het? En wat kunnen we van elkaar leren? Tijdens deze bijeenkomst is er tijd voor inspiratie – zo zal er een nieuwe inspiratielijst gepubliceerd worden – maar gaan we ook aan de slag, bijvoorbeeld met de toekomst van de DigiSnacks. 

In 2021 lanceerden we de DigiSnacks: kleine weetjes voor de digitaal comfortabele volwassene. Begin 2023 werd de collectie uitgebreid naar 9 ‘snacks’. In 2023 focussen we ons op de inzet en impact van de DigiSnacks. Daarnaast wordt de verbinding met de collectie en programmering aangescherpt. 

Programma

  • Inloop
  • Welkom
  • Lancering inspiratielijst ism collectie
  • Aan de slag
  • Afsluiting

Inschrijven

Schrijf je in voor 10 mei

Vragen

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Aniek van Son, adviseur digitale geletterdheid

Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- Zuid-Holland is kosteloos. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 36,00. Inschrijven is mogelijk tot 10 mei 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items