Meet-up Leesoffensief

Meet-up Leesoffensief

Heb jij met je bibliotheek een aanvraag gedaan voor de tijdelijke subsidieregeling Leesoffensief bij de KB?

En wil je met collega’s van andere bibliotheken van gedachten wisselen over een van de volgende doelgroepen: jongens, leerlingen op het vmbo of leerlingen met een meertalige achtergrond? Willen jullie je als bibliotheek gaan richten op collectie, expertise of activiteiten voor deze doelgroepen en zoek je naar handvatten in het geval dat je de subsidie ook toegewezen krijgt?

Geef je op voor onze online meet-up Leesoffensief!

Op dinsdag 18 mei aanstaande van 10.00 uur – 12.00 uur zullen we in verschillende groepen (per onderwerp en/of doelgroep) van gedachten wisselen.

Lijkt dit je wat, schrijf je dan snel in via de link aan de rechterzijkant.

Vragen

Neem contact op met Lisa Bakker, adviseur Educatie

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 35,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 7 mei 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items