Bijeenkomst Duurzame inzetbaarheid: vitaliteit, opleiden en personeelsplanning in de spotlight

Bijeenkomst Duurzame inzetbaarheid: vitaliteit, opleiden en personeelsplanning in de spotlight

Duurzaam inzetbare medewerkers zijn essentieel voor het voortbestaan van de bibliotheek. Als organisatie kan je je hier onder andere voor inzetten door te focussen op vitaliteit, opleiden en personeelsplanning. Maar wat houden deze thema’s precies in en hoe doe je dat?

Aandacht voor vitaliteit in de organisatie gaat verder dan een fruitmand of sportdag. Vitaliteit gaat over cultuurverandering. Bovendien gaat het ook, onder andere, over mentaal en sociaal/emotioneel welzijn. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je wat vitaliteit precies inhoudt aan de hand van het nieuwe model van vitaliteit, en hoe je hiermee aan de slag kan gaan in de organisatie. We presenteren de nieuwe kapstok voor een vitaliteitsbeleid en de weg voor de organisatie daarnaartoe.

Ook hebben we het over leren en ontwikkelen, wat je borgt in de organisatie door strategisch op te leiden. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je alles over wat strategisch opleiden is en hoe je dit kan inrichten.

Als laatst gaan we dieper in op strategische personeelsplanning, een voorwaarde om duurzame inzetbaarheid van medewerkers mogelijk te maken. Hoe geef je gewenste doorstroom vorm en hoe ga je om met loopbaan-, doorstroom- en opvolgingsvraagstukken?

Laat je inspireren op deze doorstroomthema’s tijdens deze bijeenkomst. Zien we je dan?  

Schrijf je in voor 24 mei!

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Drieluik in- door- en uitstroom

In januari organiseerden wij in het kader van instroom de inspiratiesessie Werving & selectie in een krappe arbeidsmarkt. Het thema doorstroom wordt belicht door de huidige bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid. In september zullen we ons focussen op uitstroom van medewerkers.  

Vragen

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Fabienne Mokken, tel 06 40 20 70 81, of Maaike Verhoeven, tel. 06 36 22 33 99, of Marjolijne Krijger, tel 06 40 13 16 75.

Of bekijk de pagina's HR-inspiratiedossier en Strategisch hr.

Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- Zuid-Holland is kosteloos. Overige bibliotheekorganisaties betalen €100,00. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 24 mei 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. 

Meer agenda-items