Twitch with us!

Twitch with us!

Op 1 juni om 14.30 uur is het team Digitale geletterdheid weer te vinden op Twitch! Tijdens deze stream willen we jullie inspireren en informeren!

Een jaar geleden vond de eerste stream van het team Digitale geletterdheid plaats. Sindsdien werd er (bijna) maandelijks gestreamd, had de stream gemiddeld 30 kijkers en hadden we soms een uitschieter naar 120 unieke kijkers. Zolang offline bijeenkomsten nog niet plaatsvinden, staan de streams nog even op het programma. We hopen jullie dan ook te zien tijdens onze volgende stream!

Het onderwerp houden we nog even spannend.

Meekijken kan eenvoudig via: www.twitch.tv/probibliodg (let op: nu zie je nog niks, maar op 1 juni is direct onze stream in beeld). Je hebt geen account nodig, alleen als je wilt meepraten via de chat moet je een (gratis) account aanmaken. Bij een livestream via Twitch ben je zelf niet in beeld, maar zie je alleen de stream die wij uitzenden. Je kunt dus gewoon lekker in je joggingbroek op de bank blijven zitten.

Op 1 juni gaan we om 14.15 uur online en om 14.30 uur zullen we echt beginnen! Dus pak een hapje en een drankje en doe mee.

Tot dan!

Meer agenda-items