Train-de-trainer Mediaopvoeding - ‘Voorlezen, kijken en spelen in de wereld van nu’

Train-de-trainer Mediaopvoeding - ‘Voorlezen, kijken en spelen in de wereld van nu’

Hoe kan je pedagogisch medewerkers een goede training geven op het gebied van mediaopvoeding en mediagebruik in de kinderopvang?

Op maandag 5 juni krijg je van ons gedurende een dagdeel een train-de-trainer Mediaopvoeding - ‘Voorlezen, kijken en spelen in de wereld van nu’.

Je ontvangt daarvoor een volledig uitgewerkte training die jij kunt geven aan pedagogisch medewerkers, bestaande uit:

  • een draaiboek
  • een PowerPointpresentatie
  • en een reader.

Tijdens de train-de-trainer leer je hóe jij deze uitgewerkte training het beste kunt geven.

Voor wie?

De training is met name geschikt voor boekstartcoaches, leesmediaspecialisten / -coaches en educatiespecialisten met enige ervaring in het geven van trainingen.

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Heb je interesse in deze train-de-trainer voor jouw eigen interne team van minimaal 5 specialisten? We bekijken graag de ‘incompany’ mogelijkheden met je. Neem hiervoor contact met ons op via mediaopvoeding@probiblio.nl

Online intake bijeenkomst

Op maandag 22 mei vindt er een online intake bijeenkomst plaatst via MS Teams van 15.00-16.00 uur waar we alvast kennismaken met elkaar.

Informatie

Bij de training wordt een lunch aangeboden.

Heb je nogvragen of wil je meer informatie over deze training? Neem dan contact op met Maike van Pelt, adviseur Digitale Geletterdheid, via mvpelt@probibio.nl of kijk op Mediaopvoeding | Probiblio

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 9 mei (i.v.m. voorbereidende opdrachten). Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- Zuid-Holland is kosteloos. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 36,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast (per dag). Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom.Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items