Inspiratiesessie over Whize/Mosaic

Inspiratiesessie over Whize/Mosaic

We nodigen je graag uit voor deze BiebPanel gebruikersbijeenkomst met een interessant programma waarin Whize/Mosaic centraal staat! 

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 6 juni van 10.00 tot 15.00 uur (incl. lunch) in Bibliotheek Neude in Utrecht.

Programma

  • Terugblik en duiding van resultaten van het recente BiebPanel Deep Dive onderzoek ‘Verkenning Mosaic segmenten in hun gedrag en behoeften rondom bibliotheekbezoek’
  • Gastspreker van buiten de bibliotheekbranche over doelgroepgericht werken en de meerwaarde voor de organisatie
  • Praktijkvoorbeelden en ervaringen van verschillende bibliotheken met toepassing van Mosaic
  • Met elkaar aan de slag met de Whize/Mosaic segmenten en vertaling voor de eigen bibliotheek
  • Meer over het nieuwe profiel NT1-Taalgroeiers
  • Update BiebPanel en uitwisseling van ervaringen

We zien je graag op 6 juni in Utrecht, waar je kennis en inspiratie kunt opdoen over de toepassing van Whize/ Mosaic én ruim gelegenheid is om bij te praten!

Schrijf je in voor 31 mei!

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Informatie

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Berthy Nijhuis, senior adviseur Onderzoek of Kerstin Carbajal Henken.

Inschrijfvoorwaarden
Deelname is kosteloos voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland en voor bibliotheken die BiebPanel afnemen van Probiblio. Inschrijven is mogelijk tot 31 mei 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal één deelnemer per organisatie toelaten. De bijeenkomst is primair bestemd voor BiebPanel bibliotheken. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. 

Meer agenda-items