Proeverij (digitale) mediamaterialen voor de kleintjes

Proeverij (digitale) mediamaterialen voor de kleintjes

Het aanbod (digitale) mediamaterialen is groot. Hoe kan je hier een keuze uit maken en wat voor activiteiten biedt je dan aan? Tijdens deze Proeverij maak je kennis met onze (digitale) mediamaterialen voor de kleintjes. Je kunt alles uitgebreid bekijken, uitproberen en met elkaar sparren over te gekke ideeën. Denk hierbij aan materialen als Cubetto, Botley, Co de Rups en foto- en filmmaterialen zoals Stop-Motion.

Programma

We ontvangen je met koffie of thee en dan starten we om 9.30 uur met het programma. Dat bestaat uit 4 rondes met volgende categorieën:

  • Voorlezen en verhalen maken met media
  • Programmeren en coderen
  • Film en fotografie
  • Activiteiten en materialen voor ouders

De Proeverij duurt tot ongeveer 11.45 uur gevolgd door een lunch met broodjes. Om 12.30 uur sluiten we af.

Vragen

Neem voor vragen en meer informatie contact op met Marloes Manshanden.

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijving is mogelijk tot 30 mei 2022. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 75,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 10 mei 2022 brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal één deelnemer per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items