Vervolgworkshop Denken vanuit de klant (samen met front-office)

Vervolgworkshop Denken vanuit de klant (samen met front-office)

Klantgerichtheid staat bij steeds meer bibliotheken op de agenda. Maar hoe zorg je nou dat elk bibliotheekbezoek een fijne klantervaring is, die aansluit bij waar je als bibliotheek voor staat? Welk gedrag en welke competenties zijn hierbij belangrijk en hoe dragen medewerkers dit uit? Daar gaan we in de vervolgworkshop ‘denken vanuit de klant’ op 15 juni mee aan de slag.

Na twee succesvolle inspiratiesessies in 2022 en april 2023, vindt er nu een vervolgworkshop plaats die verder bouwt op wat in de eerste bijeenkomst aan bod kwam. Deze workshop richt zich op de vertaling van inzichten naar de praktijk. Aan het einde dan de workshop heb je een aantal handvatten om stappen mee te zetten.

Programma

Tijdens deze workshop wisselen theorie en opdrachten elkaar af. Zo staan we onder andere stil bij de rol van frontoffice als ambassadeur van klantgerichtheid en wat klantgericht gedrag dan concreet inhoudt. Hoe sluiten de merkwaarden van de bibliotheek hierop aan? Ook gaan we aan de slag met de borging en visie op klantgerichtheid en in hoeverre de organisatie hierop ingericht is. Hoe is de huidige samenwerking met de rest van de organisatie (o.a. marketing en HR)? We sluiten af met een concrete aanzet voor een plan van aanpak om klantgerichtheid op de bibliotheekvloer in jouw organisatie te vergroten.
Uiteraard is er ook voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen met je collega’s en je vragen te stellen.

Voor wie

Deze bijeenkomst is bestemd voor marketing- en communicatiespecialisten, front-office en HR-managers of medewerkers die de eerste inspiratiesessie ‘denken vanuit de klant’ vorig jaar of dit jaar gevolgd hebben en/of al met klantgerichtheid bezig zijn binnen hun bibliotheek.

Schrijf je in voor 6 juni!

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Vragen

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Monique van der Loo en Maaike Verhoeven.

Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- Zuid-Holland is kosteloos. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 37,50. Inschrijven is mogelijk tot 6 juni 2023.Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items