Lancering vernieuwde Wolk app

Lancering vernieuwde Wolk app

De app Wolk is vernieuwd!

De app waarmee je met behulp van augmented reality gedichten tot leven kan laten komen heeft een update gehad. Naast dat je door een virtueel museum vol poëzie kan wandelen biedt de app nu tevens de mogelijkheid om zelf gedichten te schrijven en te zien zweven met augmented reality!

Op vrijdag 23 juni lanceren we de vernieuwde versie van de app Wolk bij het Meemaakpodium van Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Wil jij de eerste zijn die het uitprobeert? Meld je dan aan voor de lancering en vier met ons mee.

Kijk ook op www.probiblio.nl/producten/app-wolk 

Aanmelden

Schrijf je in vóór 20 juni!

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Vragen

Voor meer informatie en bij vragen kan je contact opnemen met Aniek van Son, adviseur digitale geletterdheid.

Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- Zuid-Holland is kosteloos. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 36,00. Inschrijven is mogelijk tot 20 juni 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. 

Meer agenda-items