IDO-Vaardigheidstraining (open training)

IDO-Vaardigheidstraining (open training)

Heb jij of ben jij een IDO-medewerker die niet aanwezig kon zijn bij de gesubsidieerde IDO-vaardigheidstrainingen bij jouw bibliotheek? Of wil je de materie opfrissen? Dan is dit een extra mogelijkheid!
 
In de training leer je hoe je zo warm en efficiënt mogelijk, zonder veel feitenkennis, verschillende IDO-klanten zo goed mogelijk kunt helpen bij hun vraag. Ook als het gesprek lastig wordt!

Programma

  • Het belang van gastvrijheid in het IDO.
  • Hoe achterhaal je de situatie van de klant zorgvuldig?
  • Wat doe je als je als je het antwoord niet weet?
  • Hoe ga je om met een boze of gefrustreerde klant?

Het minimum aantal deelnemers is 4 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Per bibliotheekorganisatie kunnen er maximaal 3 personen meedoen. In verband met subsidie krijgen deelnemers uit Noord- en Zuid-Holland voorrang boven deelnemers uit andere provincies. Aanmelders van buiten Noord- en Zuid-Holland horen uiterlijk twee weken voor aanvang of zij definitief kunnen deelnemen. 

In 2023 vindt de open IDO-Vaardigheidstraining tevens plaats op onderstaande data. Hiervoor versturen we tzt een uitnodiging:

- 21 september
- 1 december

Graag ontvangen wij jouw inschrijving voor 21 juni!

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Locatie

De training vindt NIET plaats op ons eigen kantoor, maar bij FLX Space, Opaallaan 1080, 2132 LN Hoofddorp. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken bij het gebouw. Uiteraard is het ook mogelijk om met het OV te komen, er zijn haltes op loopafstand.

Informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Elin Karlmark, Adviseur Basisvaardigheden of Ellen Spoor, Projectmedewerker Digitale Inclusie.
 
Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 37,50. Per bibliotheekorganisatie kunnen er maximaal 3 personen meedoen. In verband met subsidie krijgen deelnemers uit Noord- en Zuid-Holland voorrang boven deelnemers uit andere provincies. Inschrijven is mogelijk tot 21 juni 2023. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de training brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom.  

Meer agenda-items