Workshop landelijke merkpositionering

Workshop landelijke merkpositionering

Wil jij aan de slag met de landelijke positionering? Graag helpen we je tijdens een praktische workshop op 4 juli met internal branding en geven we een update over de aanpassingen van de landelijke huisstijl. Zo werken we samen aan een consistente merkbeleving van het merk De Bibliotheek!

Programma

Internal branding gaat over je interne organisatie. Je gaat dan ook naar huis met een (basis voor een) plan om de waarden van de landelijke merkpositionering tot leven te kunnen laten komen in jouw bibliotheek. Oftewel hoe zorg je dat jouw collega’s de merkwaarden toe kunnen passen in hun dagelijkse werkzaamheden én het leuk vinden om er mee bezig te zijn? Ter inspiratie neemt evenementenlocatie Lommerrijk ons mee in hun positionering en vertaling van de bijbehorende merkwaarden.

Deze workshop is bestemd voor marketing- en communicatiespecialisten in Noord- en Zuid-Holland (en Flevoland) die aan de slag willen (of al zijn met) landelijke positionering.

We zien jouw inschrijving graag uiterlijk 27 juni tegemoet via de button aan de rechterzijde.

Vragen

Heb je nog vragen? neem dan contact op met Jet Govers.

Inschrijfvoorwaarden
Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland (en Flevoland), deelname is kosteloos voor deze doelgroep vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw.

Meer agenda-items