Zomerlunch Educatie 'Kwaliteit & Borging voor de tactische laag'

Zomerlunch Educatie 'Kwaliteit & Borging voor de tactische laag'

Door de impulsregeling groeit het aantal BoekStart in de kinderopvang en de Bibliotheek op school locaties in het po en vmbo enorm, maar wat betekent dat voor de kwaliteit? En hoe houden we de kwaliteit vast en borgen we alles in beleid?

Over kwaliteit & borging kun je op donderdag 6 juli in gesprek met collega’s van de tactische laag (managers en teamleiders educatie) tijdens een zomerse dag met een fijne lunch aan het strand in Zandvoort. Je denkt mee over een praktische casus en hoort hoe je een kwalitatieve start kunt maken op nieuwe locaties. Ook krijg je meer toelichting hoe kwaliteitskaarten ontwikkeld en gebruikt worden in de Bibliotheek Venlo en ga je er zelf mee aan de slag. Aan het eind van de dag ga je geïnspireerd en met zand in je schoenen naar huis.

Programma

  • Inloop en welkom
  • Interview en case Bibliotheek I: Hoe borg ik de kwaliteit in mijn (sterk vernieuwde) team?
  • Presentatie over werken met de kwaliteitsaanpak door Tess Holtermans (teamleider Onderwijs Bibliotheek Venlo)
  • Lunchpauze (met strandwandelopdracht)
  • Discussie en aan de slag met de kwaliteitsaanpak
  • Interview Bibliotheek II: Een kwalitatieve start van de Bibliotheek op school, hoe doe je dat?
  • Afsluiting

Inschrijven

Doe mee en meld je aan voor 22 juni!

Vragen

Neem voor meer informatie en bij vragen contact op met Dia Wesseling.

Bekijk ook de Blog: Kwaliteit en borging - Biebtobieb


Inschrijfvoorwaarden

Deze bijeenkomst is alleen bestemd voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland, deelname is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijven is mogelijk tot 22 juni. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. 

Meer agenda-items