Twitch-stream Digitale geletterdheid: Twitch with us - on tour!

Twitch-stream Digitale geletterdheid: Twitch with us - on tour!

Op dinsdag 12 juli om 14.30 uur is het team digitale geletterdheid weer te vinden op Twitch. Dit keer zijn we op bezoek bij Bibliotheek Rijn en Venen!

Tijdens deze Twitch gaan we in gesprek met Alistair en Erna van Bibliotheek Rijn en Venen. Alistair is verantwoordelijk voor de Zin in Zondag programmering en voor de landelijke themaweken, waaronder de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen. Erna richt zich op de programmering voor jongeren en de sociaal maatschappelijke kant. Daarnaast praten we je uiteraard weer bij op het gebied van Digitale Geletterdheid.

Benieuwd naar wat we dit keer bespreken? Tune dan op dinsdag 12 juli om 14.30 uur in en stel al je prangende vragen in de chat!

De stream van het team digitale geletterdheid vind je op www.twitch.tv/probibliodg (let op: nu zie je nog niks, maar op 12 juli is de stream direct in beeld). Om de stream te volgen heb je geen account nodig, alleen als je mee wilt praten via de chat moet je een gratis account aanmaken. Daarnaast ben je zelf niet in beeld, maar zie je alleen de stream die wij uitzenden!

Wist je dat je de stream ook heel goed op de achtergrond kan laten draaien? Dus zet die stream aan, doe die oortjes in, laat je overspoelen met informatie en luister mee! Kan je niet op 12 juli? Kijk dan de stream on demand terug op onze website!

Op 12 juli gaan we rond 14.25 uur online en om 14.30 uur zullen we echt beginnen! Tot dan.

 

Meer agenda-items