GIDS training (basis)

GIDS training (basis)

Houd je gegevens bij in GIDS en wil je op de hoogte blijven van de mogelijkheden? Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze training.

De training is met name voor jou bestemd als GIDS nieuw voor je is of als je jouw kennis over het systeem wilt vergroten. Je leert werken met GIDS in het algemeen, niet met een specifieke toepassing.

GIDS wordt door alle bibliotheken gebruikt voor de Landelijke Digitale Infrastructuur. Ook zetten steeds meer bibliotheken het systeem in om informatie over de bibliotheek te tonen op diverse websites. Denk aan bijvoorbeeld Mediawijsheid, Basisvaardigheden en de Belastingdienst. Na afloop van deze training heb je inzicht in het invoeren en bijhouden van informatie in GIDS. Ook kun je zelf problemen oplossen of bespreken met de juiste persoon. De training wordt gegeven door Iwan Overpelt, provinciaal servicemanager voor Noord- en Zuid-Holland.

Opmerking: deze training is niet bedoeld voor invoer Sociaal-Educatieve kaart in GIDS. Daarvoor is een aparte training ontwikkeld.

Meld je snel aan via de button aan de rechterzijde!

Vragen

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Iwan Overpelt

 

Aanmeldingsvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 7 september 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is  bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items