GIDS training Digitale Inclusie

GIDS training Digitale Inclusie

Ga je voor het Informatiepunt Digitale Overheid gegevens in GIDS invoeren en bijhouden op de website Hetinformatiepunt.nl? Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze training.

Deze training is bedoeld voor mensen die de basistraining GIDS al hebben gevolgd. Je leert werken in GIDS voor deze specifieke toepassing, die een speciale invoer vereist.

Alle bibliotheken die een Informatiepunt Digitale Overheid openen moeten hun aanbod op het gebied van basisvaardigheden invoeren. Het gaat daarbij om het taalaanbod en het digitale aanbod, maar ook om aanbod op bijvoorbeeld het gebied van financiële vaardigheden en rekenvaardigheden.

Na afloop van deze training heb je inzicht in het invoeren en bijhouden van deze informatie in GIDS. Je kent de deelhandleidingen met de specifieke eisen zodat het aanbod op de juiste plaats op de website wordt getoond. Ook kun je zelf invoerproblemen oplossen en weet je hoe je intern de aanlevering en het onderhoud het beste kunt afstemmen, zodat jij je werk zo efficiënt mogelijk kunt doen.

De training wordt gegeven door Iwan Overpelt, provinciaal servicemanager GIDS voor Noord- en Zuid-Holland.

Opmerking: deze training is speciaal bedoeld voor invoer voor de Digitale Inclusie in GIDS. Voor de gewone invoer in GIDS wordt een andere training gegeven.

Meld je snel aan via de button aan de rechterzijde!

Vragen

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Iwan Overpelt

 

Aanmeldingsvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 7 september 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items