train-de-trainer Mediaopvoeding

train-de-trainer Mediaopvoeding

Hoe kan je pedagogisch medewerkers een goede training geven op het gebied van mediaopvoeding en mediagebruik in de kinderopvang?

Op donderdag 15 september krijg je van ons gedurende een dagdeel een train-de-trainer Mediaopgvoeding - ‘Voorlezen, kijken en spelen in de wereld van nu’. Bij deze training wordt een lunch aangeboden.
 
Je ontvangt daarvoor een volledig uitgewerkte training die jij kunt geven aan pedagogisch medewerkers, bestaande uit een draaiboek, een PowerPointpresentatie en een reader. Tijdens de train-de-trainer leer je hóe jij deze uitgewerkte training het beste kunt geven.

Volg deze train-de-trainer

Deze train-de-trainer vindt plaats op ons kantoor bij Probiblio. De training is met name geschikt voor boekstartcoaches, leesmediaspecialisten / -coaches en educatiespecialisten met enige ervaring in het geven van trainingen. Na afloop van de training staat er een lunch voor je klaar (deze kan je evt ook meenemen).

Graag zien wij voor 31 augustus jouw inschrijving tegemoet via de button aan de rechterzijde.

Online intake bijeenkomst op 1 september van 09.30-10.30 uur
Op donderdag 1 september vindt er een online intake bijeenkomst plaatst via MS Teams waar we alvast kennismaken met elkaar.

Heb je interesse in deze train-de-trainer voor jouw eigen interne team van minimaal 5 specialisten? We bekijken graag de ‘incompany’ mogelijkheden met je. Neem contact met ons op via mediaopvoeding@probiblio.nl

Vragen

Voor vragen en meer informatie over de training kan je contact opnemen met Maike van Pelt en Ellen Spoor.
 
Inschrijfvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige organisaties betalen € 92,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 31 augustus 2022 brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items