Landelijke kennisdeling Maakplaatsen

Landelijke kennisdeling Maakplaatsen

Is jouw bibliotheek bezig met het opzetten van een maakplaats? Of draait de maakplaats al op volle toeren maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Schuif dan op dinsdag 20 september tussen 10.00 en 11.30 uur aan bij de landelijke kennisdeling Maakplaatsen van de KB, Rijnbrink en Probiblio.

Veel bibliotheken beschikken tegenwoordig over een maakplaats. Elke bibliotheek geeft de maakplaats echter op haar eigen manier vorm. Wissel tips uit met andere bibliotheken, laat je inspireren op het gebied van programmering of praat elkaar bij over de bemensing van de maakplaats.

Tijdens deze kennisdeling gaat het vooral om het uitwisselen van ervaringen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om met andere bibliotheken in contact te komen, en is er ruimte om al je prangende vragen te stellen.

De online kennisdeling is bedoeld voor zowel startende bibliotheken als bibliotheken die al langer een maakplaats hebben. De kennisdeling vindt plaats via ‘Wonder’. 

Meer informatie en inschrijven >>

Met vriendelijke groet,

Valerie Heil (Rijnbrink) en Aniek van Son (Probiblio)

Lees ook: 'Terugblik kennisdelingssessie maakplaatsen: kansen en uitdagingen voor bibliotheken'. Blog van Aniek van Son (mei 2022). 

Meer agenda-items