Bijeenkomst Het meten van impact

Bijeenkomst Het meten van impact

Deze bijeenkomst gaat in op manieren om de impact van je dienstverlening te meten. Hoe laat je zien of je de effecten die je graag wilt bereiken, ook echt bereikt? 

Wat is de impact van je dienstverlening? Als je eenmaal helder hebt welke impact je wilt bereiken met je dienstverlening, sta je voor de volgende uitdaging: hoe laat je zien of je die impact daadwerkelijk hebt?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die al voor ogen hebben welke impact ze willen hebben en die meer willen weten over hoe ze hun impact kunnen meten. We gaan in op verschillende manieren van impact meten en behandelen een aantal uitdagingen waar de deelnemers zelf tegenaan lopen. Deze bijeenkomst is alleen bestemd voor bibliotheekmedewerkers in Noord- en Zuid-Holland.

Programma onderdelen

- Impact en impact meten
- Manieren van impact meten
- Meten van lange en korte termijn effecten
- Uitdagingen bij het meten van impact

Meld je aan via de button aan de rechterzijde. Aanmelden is mogelijk tot 20 september!

Meer informatie

Voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met Jolijn Faber, adviseur onderzoek

aanmeldvoorwaarden

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Deze bijeenkomst is alleen voor bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 20 september brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. 
Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland.

Meer agenda-items