Werkatelier Functiehuis Openbare Bibliotheken

Werkatelier Functiehuis Openbare Bibliotheken

Op maandag 3 oktober organiseert Probiblio weer een werkatelier 'Functiehuis Openbare Bibliotheken' voor directeuren, managers en hr collega's die de opdracht hebben het nieuwe functiehuis te implementeren.

Tijdens dit werkatelier ga je aan de slag met de implementatie van het nieuwe functiehuis voor je eigen bibliotheek. David Bul van Cubiss (expert functiewaardering) start de dag met een korte uitleg op basis van de workshops van Leeuwendaal en beantwoordt de eerste vragen. Daarna gaan we aan de slag met de casussen die je zelf inbrengt. Door veel samen te oefenen en ervaringen uitwisselen krijg je meer inzicht en handigheid in de toepassing van het nieuwe functiehuis.

We gaan er vanuit dat je de training van Leeuwendaal hebt gevolgd en dat je de vraagstukken uit je eigen bibliotheek meeneemt om te bespreken.
 
Het programma start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Dit is inclusief een lunch. Daarna kun je bij ons blijven werken en zijn Maaike Verhoeven en Ellen Peters van Probiblio aanwezig om vragen te beantwoorden en samen naar casussen te kijken.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Maaike Verhoeven, Adviseur HRD, tel. 06-36223399
 
Inschrijfvoorwaarden 
Inschrijven is mogelijk tot 26 september 2022. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 97,00. Voor afmeldingen binnen een week van de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom.

Meer agenda-items