Netwerkbijeenkomst maatschappelijke dienstverleners en bibliotheken Noord-Holland

Netwerkbijeenkomst maatschappelijke dienstverleners en bibliotheken Noord-Holland

** Deze bijeenkomst is geannuleerd **

 

De regionale netwerkbijeenkomst maatschappelijk dienstverleners en bibliotheken Noord-Holland vindt plaats in aansluiting op de landelijke Week van de toegankelijkheid van 2 tot en met 7 oktober. Het thema is dit jaar ‘Toegankelijkheid’. Het doel van de bijeenkomst is het regionale netwerk van maatschappelijke hulp te versterken. Wij willen jou als dienstverlener in contact brengen met andere regionale spelers, zodat je samen ervaringen en informatie uit kunt wisselen die je kunt inzetten bij de hulp die je biedt.

Deze bijeenkomst is een initiatief van het team Relatiebeheer Belastingdienst Particulieren, het team Relatiebeheer Dienst Toeslagen en Probiblio.Tijdens de bijeenkomst vertelt Eveline Rauwerdink-Nijland over de belangrijke rol van straathoekwerk bij het bereiken en helpen van mensen die normaal buiten de boot vallen. Dagmar Krijnen-van Dijk en Norma Stapel van VrijwilligersNH, een zorg- en welzijnsorganisatie met bijna 1400 vrijwilligers, vertellen over hun ervaring van de Formulierenbrigade bij bibliotheken en gemeentehuizen. Naast de gastsprekers kun je informatie inwinnen op de informatiemarkt bij onze landelijke partners zoals Logius, Geldfit, Landelijke Incasso Centrum, Kennisnetwerk, het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO), Dienstverlening Belastingdienst en Dienst Toeslagen.

Programma

12.00 – 12.15 uur     Inloop
12.15 – 13.00 uur     Lunch tijdens netwerkmoment
13.00 – 13.15 uur     Welkomstwoord
13.15 – 13.50 uur     Eveline Rauwerdink-Nijland: straathoekwerk
13.50 – 14.25 uur     Dagmar Krijnen-van Dijk en Norma Stapel: VrijwilligersNH
14.25 – 14.40 uur     Introductie samenwerkingspartners
14:40 – 14:50 uur    Pauze met koffie, thee en water
14.50 – 16.00 uur     Informatiemarkt en netwerken

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor al onze relaties die mensen helpen met belasting-, toeslagen- en invordering gerelateerde zaken. Alle genodigden komen uit de regio Noord-Holland en spelen een actieve rol in het dienstverlenende netwerk.

Aanmelden is niet mogelijk

Vragen

Voor maatschappelijk dienstverleners, neem voor meer informatie contact op via maatschappelijkdienstverleners@belastingdienst.nl

Voor bibliotheken neem voor meer informatie contact op met Iris Coster, adviseur basisvaardigheden, tel. 06 40 66 54 29

Inschrijfvoorwaarden
Deelname is kosteloos voor de genoemde doelgroep. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal drie deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor maatschappelijk dienstverleners en bibliotheekorganisaties uit Noord-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items