Workshop Intervisie IDO-kartrekkers

Workshop Intervisie IDO-kartrekkers

Als IDO-kartrekker loop je soms tegen uitdagingen aan die je graag met collega kartrekkers van andere bibliotheken wilt uitdiepen of oplossen. Want samen is dat vaak leuker en effectiever! Dat kan tijdens een van de twee speciale IDO intervisieworkshops.

Onder leiding van professionele intervisiebegeleiders gaan jullie op effectieve en gestructureerde wijze enkele praktijkcases bij de kop pakken, waar velen van jullie tegenaan lopen. Daarnaast leer je van alles over de intervisiemethodiek, zodat je het zelf in de praktijk kan gaan toepassen: wanneer kun je deze methodiek inzetten, wanneer beter niet en hoe pak je dat aan. De workshops vinden plaats op 14 juni en 9 oktober in Hoofddorp, van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt kiezen uit een van de twee data. Lunch is inclusief.

Na de workshop heb je tips gekregen voor praktijkcases, ken je de beginselen van intervisie én ben je op weg geholpen met intervisie binnen jouw persoonlijke werkpraktijk. Deze bijeenkomst valt binnen het project Digitale Inclusie.

Vorig jaar hebben wij ook de workshop Intervisie voor IDO-kartrekkers georganiseerd. Dit jaar is er meer ruimte voor extra praktijkcases én helpen we jou, als je wilt, persoonlijk verder met een aanpak van intervisie in jouw eigen bibliotheek".

Inschrijven

Schrijf je in voor 29 september!

Heb je vragen over de inschrijving, neem dan contact op via evenementen@probiblio.nl

Informatie

Per bibliotheekorgansisatie uit Noord- en Zuid-Holland is in principe één IDO-kartrekker welkom. Twee weken van tevoren bepalen we of er nog voldoende ruimte is voor extra kartrekkers uit ons eigen werkgebied óf voor kartrekkers buiten ons werkgebied.
Neem voor meer informatie contact op met Ellen Spoor, projectmedewerker & trainer: espoor@probiblio.nl of via 06-24618163

Inschrijfvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 29 september 2023. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige organisaties betalen € 36,00. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.  Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de training brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. 

 

Meer agenda-items