Bijeenkomst Impactgericht werken binnen Digitale Inclusie

Bijeenkomst Impactgericht werken binnen Digitale Inclusie

Welke effecten bereik je als bibliotheek op het gebied van Digitale Inclusie? In deze bijeenkomst laten we zien welke impact de activiteiten binnen Digitale Inclusie hebben, hoe je die zichtbaar maakt en hoe je beter kunt laten zien hoe Digitale Inclusie bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de bibliotheek en/of maatschappelijke agenda van de gemeente.

Om de impact van de activiteiten binnen Digitale Inclusie aan te tonen, heeft Probiblio een Theory of Change (ToC) ontwikkeld (te vinden in het document Van KPI tot effect). Deze ToC gaat in op zowel de IDO-dienstverlening als de cursussen digitale vaardigheden. Tijdens de bijeenkomst op 15 november bespreken we deze ToC uitgebreid, geven de specialisten Digitale Inclusie van Probiblio een toelichting, hoor je hoe je de ToC zelf kunt gebruiken in de lokale situatie van je bibliotheek om je effecten te laten zien en bespreken we de effectonderzoeken die er al bestaan.

Na afloop weet je meer over impactgericht werken en heb je handvatten om de ToC Digitale Inclusie te gaan gebruiken in je bibliotheek. Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen die meer wil leren over impactgericht werken binnen de context Digitale Inclusie en dus geschikt voor directie, managers, specialisten en/of andere betrokkenen.

Voorlopig programma

  • Wat is impact?
  • De ToC Digitale Inclusie
  • Wat levert impactgericht werken binnen Digitale Inclusie je op?
  • Handvatten voor de praktijk in de lokale bibliotheek
  • Bestaand effectenonderzoek op het gebied van Digitale Inclusie

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met 9 november via de button aan de rechterzijde.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Jolijn Faber, Adviseur onderzoek

Aanmeldingsvoorwaarden
Deze bijeenkomst is alleen voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Deelname is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 9 november 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten.

Meer agenda-items