Gebruikersoverleg schoolWise en mediatheekWise

Gebruikersoverleg schoolWise en mediatheekWise

De dienstverlening van Probiblio is continu in ontwikkeling. Om je op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat jouw Bibliotheek zo efficiënt mogelijk met schoolWise en mediatheekWise werkt, organiseren we dit gebruikersoverleg op dinsdag 2 november.
Tijdens dit gebruikersoverleg bespreken we ontwikkelingen en is er mogelijkheid om ervaringen en wensen uit te wisselen.

Deze bijeenkomst is waardevol voor zowel technische beheerders als medewerkers educatie.

Aanvullende punten en vragen kunnen vooraf worden ingediend via schoolwise@probiblio.nl

Neem voor meer informatie contact op met het schoolWise-team

Aanmeldingsvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 26 oktober 2021. Deelname voor bibliotheekorganisaties die schoolWise afnemen van Probiblio. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 26 oktober 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw.Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal één deelnemer per organisatie toelaten. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items