IDO-Vaardigheidstraining

IDO-Vaardigheidstraining

Heb jij of ben jij een IDO-medewerker die niet aanwezig kon zijn bij de gesubsidieerde IDO-vaardigheidstrainingen bij jouw bibliotheek? Of wil je de materie opfrissen? Dan is dit een extra mogelijkheid!

In de training leer je hoe je zo warm en efficiënt mogelijk, zonder veel feitenkennis, verschillende IDO-klanten zo goed mogelijk kunt helpen bij hun vraag. Ook als het gesprek lastig wordt!

Programma

  • Het belang van gastvrijheid in het IDO.
  • Hoe achterhaal je de situatie van de klant zorgvuldig?
  • Wat doe je als je als je het antwoord niet weet?
  • Hoe ga je om met een boze of gefrustreerde klant?

Alle data IDO-vaardigheidstrainingen

  • 21 september
  • 8 november

Aanmelden

Het minimum aantal deelnemers is 4 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Per bibliotheekorganisatie kunnen er maximaal 3 personen meedoen. In verband met subsidie krijgen deelnemers uit Noord- en Zuid-Holland voorrang boven deelnemers uit andere provincies. Aanmelders van buiten Noord- en Zuid-Holland horen uiterlijk twee weken voor aanvang of zij definitief kunnen deelnemen. 

Schrijf je in via het inschrijfformulier aan de rechterkant en geef je voorkeur op voor één van de genoemde data.

Informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne-Marie van der Poel, Adviseur Basisvaardigheden of Ellen Spoor, Projectmedewerker Digitale Inclusie

Aanmeldingsvoorwaarden
Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos  vanwege subsidie. Overige organisaties betalen € 37,50. Per bibliotheekorganisatie kunnen er maximaal 3 personen meedoen. In verband met subsidie krijgen deelnemers uit Noord- en Zuid-Holland voorrang boven deelnemers uit andere provincies. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de training brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Tijdens deze training volgen we de richtlijnen van het RIVM. Als de training fysiek niet mogelijk is gaat het online door. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items