Online bijeenkomst vrijwilligerscoördinatoren

Online bijeenkomst vrijwilligerscoördinatoren

Op dinsdag 09 november van 15.00-16.00 uur organiseert Probiblio weer een online bijeenkomst voor alle vrijwilligerscoördinatoren van de Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken. Deze bijeenkomst is bedoeld om in contact met elkaar te blijven, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Tijdens de bijeenkomst behandelen we onderwerpen waar jullie zelf behoefte aan hebben en die jullie zelf inbrengen. 

Onderwerp

Over welk onderwerp zou jij het graag willen hebben? Heb jij een vraag? Of wil je graag horen hoe andere vrijwilligerscoördinatoren zaken aanpakken of waar zij tegenaan lopen? Laat ons weten over welk onderwerp jij graag het gesprek aan zou gaan door vooraf een mail te sturen (uiterlijk 2 november) naar Fabienne Mokken. Vanuit Probiblio stellen wij een agenda samen op basis van jullie input.

Heb je geen specifieke vragen? Haak gerust aan, luister en praat mee!

Inschrijven

Inschrijven kan tot 4 november 2021 via de button aan de rechterzijde.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Fabienne Mokken, junior organisatieadviseur, of Maaike Verhoeven, adviseur HRD 

Aanmeldingsvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 4 november 2021 via het inschrijfformulier. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige organisaties betalen € 35,00. Inschrijving is bindend. Voor afmeldingen na 4 november 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom.  

Meer agenda-items