SPOENK* naar FORUM en Kinderbiënnale - inspiratie voor je interactieve biebvloer 0-12!

SPOENK* naar FORUM en Kinderbiënnale - inspiratie voor je interactieve biebvloer 0-12!

Vroeg opstaan op donderdag 11 november – om 9.00 uur vertrekt onze bus vanaf Utrecht CS voor een zinderende dag in Groningen.

Je gaat met  SPOENK* naar FORUM-Groningen en de Kinderbiënnale in het Groninger Museum – pak die broodnodige dosis inspiratie voor je interactieve biebvloer 0-12!

   

Er is plek voor 24 deelnemers, max. 2 per bibliotheek. Deelnemers die zich in 2020 al hebben aangemeld krijgen voorrang. Bij overintekening word je op de reservelijst geplaatst. Deelname is kosteloos en bedoeld voor bibliotheken in Noord- en Zuid Holland.

Programma

09.00 uur Heenreis per touringcar vanaf Utrecht CS. Kletsen en een PodcastPotpourri van Maike van Pelt.
11.00 uur Hart- en geestverwarmende ontvangst door programmeurs Daphne de Bruijn (programma & projecten), Hanneke van den Hoogen (jeugd en educatie, specialisatie film) en Ria Joxhorst (loslopende jeugd t/m 16 jaar) met een verrassende dwaaltocht door een van de beste bibliotheken ter wereld. Over de filosofie achter hun programmering, hoogte- en dieptepunten en toekomstvisie. 13.00 uur: Rooftop lunch van NOK met uitzicht over de stad Groningen en omstreken 14.00 uur: Stadswandeling naar de KinderBiënnale, de grote interactieve kunsttentoonstelling door kinderen voor iedereen, in het Groninger Museum. Kus het kind in je wakker en laat je vermaken en verwonderen.
16.00 uur Gronings borreluur
17.00 uur Terugreis per touringcar met heerlijke hapjes naar Utrecht CS – aankomst 19.00 uur.

 

Stap je in? Aanmelden is mogelijk tot 15 oktober via de button aan de rechterzijde 

Meer informatie

Voor vragen kan je contact opnemen met Karen Bertrams, Collectie & Lezen

Bekijk ook: Groninger Museum-Kinderbiënnale 2021

Lees ook: 'Het motto van FORUM Groningen: "Verken de wereld en ontdek de toekomst!"', interview met programmamaker Daphne de Bruijn

Aanmeldingsvoorwaarden

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 15 oktober 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast (per dag). Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items