SPOENK* naar FORUM en Kinderbiënnale - inspiratie voor je interactieve biebvloer 0-12!

SPOENK* naar FORUM en Kinderbiënnale - inspiratie voor je interactieve biebvloer 0-12!

Vroeg opstaan op donderdag 11 november – om 9.00 uur vertrekt onze bus vanaf Utrecht CS voor een zinderende dag in Groningen.

Je gaat met  SPOENK* naar FORUM-Groningen en de Kinderbiënnale in het Groninger Museum – pak die broodnodige dosis inspiratie voor je interactieve biebvloer 0-12!

   

Er is plek voor 24 deelnemers, max. 2 per bibliotheek. Deelnemers die zich in 2020 al hebben aangemeld krijgen voorrang. Deelname is kosteloos en bedoeld voor bibliotheken in Noord- en Zuid Holland.

Stap gewoon in, het programma volgt in juli…  

Aanmelden is mogelijk tot 15 oktober via de button aan de rechterzijde 

Meer informatie

Karen Bertrams, Collectie & Lezen

Bekijk ook: Groninger Museum-Kinderbiënnale 2021

Lees ook: 'Het motto van FORUM Groningen: "Verken de wereld en ontdek de toekomst!"', interview met programmamaker Daphne de Bruijn

Aanmeldingsvoorwaarden

Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 15 oktober 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast (per dag). Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items