Proeverij (digitale) mediamaterialen voor de kleintjes

Proeverij (digitale) mediamaterialen voor de kleintjes

Tijdens deze Proeverij maak je kennis met onze (digitale) mediamaterialen voor de kleintjes. Je kunt alles uitgebreid bekijken en uitproberen. Denk hierbij aan materialen als Cubetto, Botley, Co de Rups en foto- en filmmaterialen zoals Stop-Motion.

Programma

We ontvangen je met koffie of thee en dan starten we om 9.30 uur met het programma. De Proeverij duurt tot ongeveer 11.45 uur gevolgd door een lunch met broodjes. Om 12.30 uur sluiten we af.

Per bibliotheek kunnen 2 deelnemers mee doen en in totaal zal de groep maximaal 24 personen zijn. Deze proeverij is bestemd voor bibliotheekmedewerkers die al hebben deelgenomen aan de training Mediaopvoeding.

Locatie

De Jan Gras Foyer van Schouwburg de Meerse, gevestigd in Het Cultuurgebouw.
Adres: Raadhuisplein 3A, 2132 TZ Hoofddorp

Informatie over bereikbaarheid en parkeren www.hetcultuurgebouw.nl/over-ons/routebeschrijving/

We kijken uit naar een leerzame en gezellige bijeenkomst!

Meld je aan voor 7 november via de button aan de rechterzijde

Vragen

Voor vragen kan je contact opnemen met Ellen Spoor, tel. 06-24618163.

 

Aanmeldingsvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 7 november 2021. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 7 november 2021JR brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

 

 

Meer agenda-items