Kennisdeling & Uitwisseling: Samenwerkingsovereenkomsten in het Taalhuis

Basisvaardigheden Event
Gepubliceerd op 10 oktober 2023

Het Taalhuis wil een zo groot mogelijke impact maken. Om dit te bewerkstelligen wordt veel samengewerkt met externe partners om het aanbod zo optimaal mogelijk te maken. Het vastleggen van deze samenwerkingen kan best een uitdaging zijn maar heeft veel voordelen.

Datum:
22 november 2023
Tijd:
10:00 – 12:00
Locatie:
Online via MS-Teams
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies, overige organisaties betalen € 36,00.
Deadline:
Inschrijven vóór 15 november

Ben jij bezig met de werkwijze voor de certificering of wil je gewoon weten hoe je deze samenwerkingen op een werkbare en inspirerende manier kan vastleggen? Kom dan naar deze kennisdeling en laat je inspireren!

Tijdens deze kennisdeling zullen we kort stilstaan bij de norm Samenwerking voor de Taalhuiscertificering. Met daarin een top vijf van belangrijke randvoorwaarden die laat zien wat het oplevert om een samenwerkingsovereenkomst op te stellen.

Deze kennisdeling zal interactief en praktisch van aard zijn: er zal tussendoor ruimte zijn voor uitwisseling, voor het stellen van vragen en we zullen tijd nemen voor de eigen reflectie op theorie en voorbeelden.

Voor wie?

Taalhuiscoördinatoren en Basisvaardigheden specialisten.

Programma

  • Welkom
  • Achtergrondinformatie op thema
  • Top 5: wat levert het op om een samenwerkingsovereenkomst op te stellen en welke onderdelen horen daar bij?
Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 15 november 2023. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 36,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom.