Kenniskring vo live: Beeld en Geluid

Kenniskring vo live: Beeld en Geluid

Kom op donderdag 23 november naar de Kenniskring voortgezet onderwijs/mbo live vanuit Beeld en Geluid! Tijdens deze dag is er een workshop over Fake News, bezoek je het vernieuwde mediamuseum en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De werkgroepen (v)mbo van bibliotheekcollega's koppelen terug welke lessen zij geleerd hebben in hun ontdekkingstocht naar deze onderwijstypes.

Het is een inhoudelijke dag bij Beeld en Geluid in Hilversum, waarbij je inspiratie op doet voor het verrijken van jouw activiteiten met het onderwijs.
We inspireren je door de workshop Fake News, het museumbezoek en door de mooie inzichten die de werkgroepen dit jaar gekregen hebben in hun traject. De werkgroepen hebben afgelopen jaar een aantal keer afgesproken om hun ervaringen,  vragen en goede voorbeelden uit te wisselen over de samenwerking met het vmbo en mbo. Dit is voor hen de eindpresentatie. Ook geven we je de laatste updates rondom alle ontwikkelingen rondom het vo, mbo en praktijkonderwijs.

Programma

09.00 uur:  Inloop
09.30 uur: Start + workshop Fake News
11.00 uur: Museumbezoek
12.00 uur: Lunch 
13.00 uur:  Kenniskring en terugkoppeling werkgroepen
16.00 uur:  Einde programma


Voor wie?

Dit evenement is bedoeld voor lees(media)consulenten en educatief specialisten 12+ die samen (willen) werken met het vmbo en mbo.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot 16 november.

Informatie

Neem voor mee informatie contact op met Lotte de Ruiter , Adviseur voortgezet onderwijs, tel: 06 40 485 175
Let op: neem voor dit evenement je laptop of tablet mee en als je het hebt je museumkaart.

Inschrijfvoorwaarden 
Deze Kenniskring Live vindt plaats op 23 november 2023. Inschrijven is mogelijk tot 16 november. Deelname voor bibliotheekorganisaties is kosteloos. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. 

Meer agenda-items