Kenniskring vo live: Beeld en Geluid

Educatie Event
Gepubliceerd op 25 september 2023

Kom op donderdag 23 november naar de Kenniskring voortgezet onderwijs/mbo live vanuit Beeld en Geluid!

Datum:
23 november 2023
Tijd:
09:30 – 16:00
Locatie:
Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies.
Aantal deelnemers:
Max. 40 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 16 november

Tijdens deze dag is er een workshop over Fake News, bezoek je het vernieuwde mediamuseum en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De werkgroepen (v)mbo van bibliotheekcollega’s koppelen terug welke lessen zij geleerd hebben in hun ontdekkingstocht naar deze onderwijstypes.

Het is een inhoudelijke dag bij Beeld en Geluid in Hilversum, waarbij je inspiratie op doet voor het verrijken van jouw activiteiten met het onderwijs.
We inspireren je door de workshop Fake News, het museumbezoek en door de mooie inzichten die de werkgroepen dit jaar gekregen hebben in hun traject. De werkgroepen hebben afgelopen jaar een aantal keer afgesproken om hun ervaringen,  vragen en goede voorbeelden uit te wisselen over de samenwerking met het vmbo en mbo. Dit is voor hen de eindpresentatie. Ook geven we je de laatste updates rondom alle ontwikkelingen rondom het vo, mbo en praktijkonderwijs.

Voor wie?

Dit evenement is bedoeld voor lees(media)consulenten en educatief specialisten 12+ die samen (willen) werken met het vmbo en mbo.

Programma

  • 09.00 uur Inloop
  • 09.30 uur Start + workshop Fake News
  • 11.00 uur Museumbezoek
  • 12.00 uur Lunch
  • 13.00 uur Kenniskring en terugkoppeling werkgroepen
  • 16.00 uur Einde Programma

 

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 16 november 2023. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.