Webinar ‘Aan de slag met de landelijke positionering voor bibliotheken’

Webinar ‘Aan de slag met de landelijke positionering voor bibliotheken’

Wil jouw bibliotheek werken aan een sterk merk?

De bibliotheek is een sterk merk. Maar dekt het nog de lading van wat je zelf als lokale bibliotheek wil uitstralen? Om te zorgen dat mensen de associatie hebben die je zelf graag uit wilt stralen, is een duidelijke positionering nodig. Dat bereik je via een sterk karakter van je bibliotheek met bijbehorende kernwaarden, die ook intern leven!

Programma

Tijdens dit webinar hoor je alles over de landelijke positionering van de bibliotheek en krijg je handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. Na deze sessie weet je wat positionering is, waarom het belangrijk is en heb je concrete handvatten om zelf aan slag te gaan met positionering voor jouw bibliotheek.

Onze special guest is Linda Rutten (New Growth Strategies – expert merkpositionering).

Dit webinar is bedoeld voor bibliotheken die (nog) geen eigen merkpositionering hebben en aan de slag willen met de landelijke merkpositionering. 

Meld je aan voor 16 november via de button aan de rechterzijde. We vragen je daarnaast om antwoord te geven op de drie korte vragen die in het inschrijfformulier staan.

Vragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via marketingadvies@probiblio.nl

Aanmeldingsvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 16 november 2021. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 16 november 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast.
Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw.Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items