Train-de-trainer Mediaopvoeding - ‘Voorlezen, kijken en spelen in de wereld van nu’

Train-de-trainer Mediaopvoeding - ‘Voorlezen, kijken en spelen in de wereld van nu’

Bibliotheekmedewerkers leren tijdens deze train-de-trainer hoe ze pedagogisch medewerkers een training kunnen geven op het gebied van mediaopvoeding en mediagebruik in de kinderopvang (‘Voorlezen, kijken, luisteren en spelen in de wereld van nu’).

Deze train-de-trainer is met name geschikt voor educatiespecialisten en/of specialisten digitale geletterdheid met enige ervaring in het geven van trainingen.

Je krijgt van ons:

  • Een volledig uitgewerkte training die jij kunt geven aan pedagogisch medewerkers, bestaande uit een draaiboek, een PowerPointpresentatie en een reader.
  • Een dagdeel train-de-trainer, waarin je leert hóe jij deze uitgewerkte training het beste kunt geven.

Volg deze train-de-trainer

De eerstvolgende train-de-trainer is op maandag 29 november 2021 op ons kantoor bij Probiblio. Je kunt je aanmelden via de button aan de rechterzijde. Heb je interesse in deze train-de-trainer voor jouw eigen interne team van minimaal 5 specialisten? We bekijken graag de ‘incompany’ mogelijkheden met je. Neem contact met ons op via mediaopvoeding@probiblio.nl

Mediaopvoeding

Klik hier voor al ons aanbod op het gebied van mediaopvoeding. Het laatste nieuws over mediaopvoeding direct in je mailbox? Meld je hier aan voor onze halfjaarlijkse Mediaopvoeding Special.

Aanmeldingsvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 17 november 2021. Deelname voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheken betalen € 35,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 22 november 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.

Meer agenda-items