Inspiratiebijeenkomst voor bibliotheken met eigen positionering

Inspiratiebijeenkomst voor bibliotheken met eigen positionering

Let op: deze workshop is uitsluitend op uitnodiging.

Op dinsdag 13 december organiseert Probiblio in The Social Hub in Amsterdam een dag vol inspiratie. Tijdens deze bijeenkomst vertellen Randstad & The Social Hub hoe zij de positionering en internal branding van hun merk aanpakken. Doel van deze jaarlijkse intervisiebijeenkomst is om inspiratie en nieuwe energie op te halen voor je eigen internal branding, waarbij we dit jaar de focus leggen op de relatie met employer branding.

Programma

Een van de marketingmanagers van Randstad neemt ons mee in de positionering en vertaling van de bijbehorende merkwaarden van Randstad. Randstad besteedt veel aandacht aan goed werkgeverschap en licht daarom ook aan ons toe hoe hun merkwaarden doorvloeien in hun employer branding. Daarnaast vertelt Mieke Veldhuis, Chief People Officer bij The Social Hub (voorheen The Student Hotel), hoe zij de merkwaarden van The Social Hub benadert vanuit een medewerkersperspectief en hoe ze ervoor zorgt dat deze door de hele organisatie doorleefd worden.

Tenslotte is er ruimte voor intervisie tussen de deelnemende bibliotheken. Hierbij bespreek je met elkaar vragen als waar sta je nu, wat loopt goed/minder goed en waar ga je het komend jaar op inzetten?

09.30 uur: Inloop
10.00 uur: Opening Probiblio
10.15 uur: Presentatie The Social Hub
11.15 uur: Pauze
11.30 uur: Presentatie Randstad
12.30 uur: Lunch
13.15 uur: Intervisie met bibliotheken
13.45 uur: Afstluiting
14.00 uur:  Einde


Na het bijwonen van deze bijeenkomst, kun je geïnspireerd en met nieuwe energie weer verder gaan met de positionering en internal branding van jouw bibliotheek!

Inschrijven

Deze bijeenkomst is alleen bestemd voor bibliotheekorganisaties (die het positioneringsstraject hebben doorlopen) die een uitnodiging hebben ontvangen. Inschrijven is mogelijk tot 6 december via de button aan de rechterzijde. We nodigen je uit om je HR collega of een andere collega voor wie dit interessant is mee te nemen. Deze persoon dient zich dan ook aan te melden via de aanmeldlink.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Brood (06 40 64 58 19) of Moniqe van der Loo (06 41 56 55 14) of kijk op:

Project postitionering van de bibliotheek

Positionering van de Bibliotheek

Inschrijfvoorwaarden
De bijeenkomst is alleen bestemd voor bibliotheekorganisaties (die het positioneringsstraject hebben doorlopen) die een uitnodiging hebben ontvangen. Inschrijven is mogelijk tot 6 december 2022. Deelname is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

 

Meer agenda-items