Inclusief selecteren, Training Anders kijken – meer zien

Inclusief selecteren, Training Anders kijken – meer zien

In deze training verrijk je je kennis en je bewustzijn rondom het zo onbevooroordeeld als mogelijk uitvoeren van selecties en het opzetten van diverse en inclusieve werving- en selectieprocedures.

De training is voor iedereen die actief werving en selectieprocessen uitvoert en streeft naar een divers en inclusief medewerkers- en vrijwilligersbestand.

Programma

Het programma bestaat uit het bespreken van de uitsluitingsmechanismen in het brein, op basis van een vooraf gemaakte bias-test. We bespreken casuïstiek en het gewenste profiel voor een kandidaat en kijken naar inclusieve vacatureteksten. We simuleren een werving en selectieproces en reflecteren op elke stap en bespreken hoe je tot je uiteindelijke keuze komt.

Deze training vindt fysiek plaats (als dat mogelijk is) in een ruime zaal.

Meld je aan via de button aan de rechterzijde.

Vragen

Neem voor meer informatie contact op met Maaike Verhoeven, adviseur HRD, tel. 06 17 08 41 47

Aanmeldingsvoorwaarden
Inschrijven is mogelijk tot 25 oktober 2021. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 155,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen na 25 oktober 2021 brengen wij € 35,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing. Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we dit evenement door kunnen laten gaan. We houden de ontwikkelingen en richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Meer agenda-items